Er word dagelijks op het werk veel van je gevraagd. Je geeft je ziel en zaligheid, geniet van je successen, baalt van je teleurstellingen en gaat voor constant het hoogst haalbare. Kortom: werken is topsport.

Alleen bekijken we het nooit op deze manier. De lezing mentale kracht op de werkvloer geeft inzicht in de mentale aspecten van topsporters die jij als enthousiaste medewerker kunt gebruiken om nog beter te presteren. Het leert je met simpele trucs je prestatieniveau te verbeteren en geeft je een kijkje in de keuken van de topsporter. De anekdotes vliegen je om de oren en doen je beseffen dat mentale aandacht noodzakelijk is om fit, vitaal en enthousiast te blijven.

Huub is energiek, ongecompliceerd, laagdrempelig, humoristisch, praktisch en kan een goede vertaalslag maken naar de praktijk. Ik heb Huub een paar keer meegemaakt als trainer, docent en krijg er iedere keer weer energie van. Op een heldere, enthousiaste manier weet hij zijn deskundigheid goed in te zetten. Het is erg prettig én leerzaam om met Huub samen te werken!

(Monique Mallens, gemeente ’s-Hertogenbosch)


Wil je meer weten over Mackel&Bergh training en coaching?

Stuur dan een mailtje naar info@mb-training.nl