Het doen en laten van mensen heeft mij altijd enorm aangesproken.

Beweegredenen, spanningen, eigenaardigheden, humor, prestaties, cultuur, emoties, passies. Los van functie, opleiding of achtergrond raak ik geboeid. Een ontdekkingsreis in deze materie en mijn persoonlijke drijfveren hebben me in het trainersvak gebracht. Ik word geraakt door de wil van mensen om zichzelf een bepaalde richting op te veranderen. Met het gestoei en gepuzzel in dit proces kom ik volledig uit de verf. De mens is mooi en boeiend.

Persoonlijk
Ik ben geboren in ‘s-Hertogenbosch en zal daar mijn hele leven blijven omdat ik bof met deze prachtige, levendige en Bourgondische stad. Ik ben getrouwd met Carolien en we hebben twee kinderen, Teuntje en Guus. Naast mijn passie voor deze mensen en de mens kan ik enorm genieten van theater, sport, het ontwerpen van teksten (in boek-, lied- of columnvorm) en van een met liefde gevuld bord eten. Mijn karaktereigenschappen vind je terug bij het karakter van de trainer. Ik ben wie ik ben, alleen de inhoud van het onderwerp kan verschillen.

De trainer en zijn karakter
Na een dienstverband van 7 jaar bij Schouten & Nelissen heb ik mijn eigen trainingsbureau opgericht. Klaar om “de wereld te veroveren”. In de loop der jaren is gebleken dat mijn manier van werken erg aanslaat bij de deelnemers. Vanuit de trainingsevaluaties karakteriseerden zij mij als professioneel, authentiek, veilig, weet tot de kern te komen, gepassioneerd, praktisch, humoristisch, positief, respectvol, confronterend, zorgvuldig in zijn feedback en no nonsense.

Het punt dat voor verbetering is komt uit de hoek van deelnemers die “een schop onder hun kont willen”, stevig aangepakt willen worden en steeds maar weer nieuwe verbeterpunten willen horen. Ik vind echter dat je successen, ├ęchte successen mag vieren en dat confronteren op een respectvolle en constructieve manier dient te gebeuren.


Wil je meer weten over Mackel&Bergh training en coaching?

Stuur dan een mailtje naar info@mb-training.nl