Lezingen binnen je organisatie kunnen prima dienen als inspiratiebron, start van een ontwikkeltraject, duwtje in de rug of gewoon als een extraatje voor de medewerkers.

De inspiratielezingen kenmerken zich door de energieke presentatiestijl en de ongecompliceerde toonzetting. Ze zijn laagdrempelig en afgewerkt met een vleugje humor. Groot voordeel van een lezing is dat er in korte tijd een grote groep bereikt kan worden. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we een lezing op maat rond een van de thema’s. Ik put tijdens mijn lezing uit mijn eigen persoonlijke ervaringen en maak de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk van de opdrachtgever. Entertainment? Ja, maar met een energieke zakelijke boodschap.

“De kracht van Huub zit in het verbinden van mensen met daarbij de sport als metafoor, waardoor wij van Saltro al in het eerste uur van de training zoveel dichter bij elkaar zijn gekomen en we gezamenlijk kunnen streven naar resultaat, zoals in de sport ook van belang is; in je eentje kom je een eind samen kom je veel verder!!!”

(Suzan Knikkink,  Relatiemanager Saltro)


Wil je meer weten over Mackel&Bergh training en coaching?

Stuur dan een mailtje naar info@mb-training.nl